Uniek ondervloersysteem
Instalay Nederland

Instalay-ondervloeren: zelfklevend, milieuvriendelijk en duurzaam

U zoekt een ondervloerensysteem dat eenvoudig te leggen, geluidreducerend én makkelijk te verhuizen is? Instalay produceert al 25 jaar ondervloeren in het Verenigd Koninkrijk. Het unieke zelfklevende ondervloerensysteem is nu ook in Nederland verkrijgbaar. 

Comfortabel voor iedere vloer

Instalay kunt u gerust onder iedere vloer leggen. Zowel PVC-vloeren als laminaat, parket en tapijt legt u eenvoudig en snel met het Instalay-systeem. En omdat lijmen niet nodig is, kunt u snel meters maken. Voordeel voor u en voor uw klant!

Instalay-ondervloeren bieden uw klant comfort: ze zorgen voor een stabiele ligging van de vloer én voor uitstekende akoestische eigenschappen. Lees er meer over. 

Milieubewust en duurzaam
Met Instalay biedt u uw klant een duurzame oplossing. Omdat de ondervloer onder ieder type vloer een goed resultaat geeft. Daarom kan de ondervloer ook blijven liggen, als de vloer vervangen wordt. Bovendien worden de Instalay-ondervloeren gemaakt van gerecycled rubber van (vracht)autobanden, wat het ook nog eens een milieuvriendelijk product maakt.

Distributie: DWFlooring

DWFlooring uit Epe distribueert de producten van InstaFloor - de diverse ondervloervarianten én Instastop, een assortiment deurstoppers in diverse kleuren – in Nederland.

Bent u vloerenspecialist? Neem contact met ons op voor informatie!

Bent u particulier en geïnteresseerd in ons product? Wij brengen u graag in contact met één van onze dealers!