Uniek ondervloersysteem
Instalay Nederland

Over Instalay in Nederland

DWFlooring importeert sinds 2015 de Instalay-ondervloeren in Nederland. We zagen al lang de potentie van dit product als aanvulling op ons assortiment, dat onder meer bestaat uit producten van Dinoflex gerecyclede rubbervloeren. Instalay wordt immers ook gemaakt van gerecycled rubber. 

Instalay: een product van de InstaGroup

Instalay is een product van InstaFloor, een vloerproducent met hoofdkantoor in het Britse Berkshire, behorend tot de InstaGroup. Dit gerenommeerde bedrijf bestaat sinds 1980 en heeft zich sindsdien opgeworpen als pionier in de industrie als het gaat om duurzaamheid en milieu. Een zo laag mogelijk energieverbruik, recycling en de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten en processen zit in het DNA van het bedrijf.

Het bedrijf hanteert het credo dat verbetering van producten en processen zorgt voor betere en voordeligere producten, waar de klant op verschillende manieren van profiteert. Ook zorgt het voor verlaging van de ecologische voetafdruk van zichzelf, u als vloerspecialist en uw klant.

De InstaGroup is actief in het Verenigd Koninkrijk, maar produceert ook in Zuid-Afrika. De producten worden geproduceerd volgens de ISO9001-kwaliteitsnormen en worden over de hele wereld gebruikt. Met haar Britse achtergrond is InstaGroup er natuurlijk trots op dat de akoestische vloersystemen werden gebruikt in het atletendorp voor de Olympische Spelen van 2012 in Londen.